Kapotte vrachtjumbo Martinair vliegt weer

Reparatie in VS

De oudste vrachtjumbo van KLM-Martinair Cargo (PH-MPS), die ruim een maand met schade aan de vleugels werkloos aan de grond stond op Miami Airport, vliegt weer. Dat heeft Martinair medegedeeld. ‘Het vliegtuig haalt momenteel bloemen op in Ecuador en vliegt dan via Miami terug naar Nederland’, aldus een woordvoerder.   

Foto: Martinair

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Kapotte vrachtjumbo Martinair vliegt weer | NT

Kapotte vrachtjumbo Martinair vliegt weer

Reparatie in VS

De oudste vrachtjumbo van KLM-Martinair Cargo (PH-MPS), die ruim een maand met schade aan de vleugels werkloos aan de grond stond op Miami Airport, vliegt weer. Dat heeft Martinair medegedeeld. ‘Het vliegtuig haalt momenteel bloemen op in Ecuador en vliegt dan via Miami terug naar Nederland’, aldus een woordvoerder.   

Foto: Martinair

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu