Latam Cargo kiest Brussels Airport voor nieuwe vrachtdienst

bloemenvluchten voor Europa

Het Chileense Latam Cargo is deze week begonnen met een nieuwe vrachtdienst op Brussels Airport vanuit Zuid-Amerika. Het zou daarbij gaan om vier vrachtvluchten in de week met B767F’s, die bloemen aanvoeren voor Europese bloemenhandel, heet het in een toelichting van de Belgische luchthaven.

Foto: Brussel Airport Twitter

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Latam Cargo kiest Brussels Airport voor nieuwe vrachtdienst | NT

Latam Cargo kiest Brussels Airport voor nieuwe vrachtdienst

bloemenvluchten voor Europa

Het Chileense Latam Cargo is deze week begonnen met een nieuwe vrachtdienst op Brussels Airport vanuit Zuid-Amerika. Het zou daarbij gaan om vier vrachtvluchten in de week met B767F’s, die bloemen aanvoeren voor Europese bloemenhandel, heet het in een toelichting van de Belgische luchthaven.

Foto: Brussel Airport Twitter

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu