Van Doesburg: ‘Een nieuwe AirBridgeCargo op Schiphol wordt lastig’

Interview

Na een intermezzo van ruim vijf jaar heeft Schiphol met Joost van Doesburg (39) weer een vrachtdirecteur. De ex-FNV’er en voormalig beleidsadviseur van Evofenedex moet een nieuwe vrachtkoers uitstippelen nu de geplande krimp op de luchthaven ook het speelveld bij de vracht zal inperken. Toch denkt hij dat op Schiphol met het besluit om 2,5 % van alle slots te reserveren voor freighters weer ‘een rooskleurige toekomst’ wacht voor de vrachtsector.

Foto: ANP BART MAAT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Van Doesburg: ‘Een nieuwe AirBridgeCargo op Schiphol wordt lastig’ | NT

Van Doesburg: ‘Een nieuwe AirBridgeCargo op Schiphol wordt lastig’

Interview

Na een intermezzo van ruim vijf jaar heeft Schiphol met Joost van Doesburg (39) weer een vrachtdirecteur. De ex-FNV’er en voormalig beleidsadviseur van Evofenedex moet een nieuwe vrachtkoers uitstippelen nu de geplande krimp op de luchthaven ook het speelveld bij de vracht zal inperken. Toch denkt hij dat op Schiphol met het besluit om 2,5 % van alle slots te reserveren voor freighters weer ‘een rooskleurige toekomst’ wacht voor de vrachtsector.

Foto: ANP BART MAAT

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu