Glijvlucht luchtvrachtprijzen lijkt even gestopt

Toch blijft vraag afnemen

De luchtvrachtprijzen in de wereld lijken zich ondanks een slechter aanbod en meer capaciteit langzaam te stabiliseren rond een gemiddeld prijspeil van 2,27 per kilo, zo’n 37% onder het niveau van vorig jaar. Dat meldt de Nederlandse luchrvrachtanalist WorldACD in zijn laatste marktrapport.

Pakketvracht, luchtvracht
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Glijvlucht luchtvrachtprijzen lijkt even gestopt | NT

Glijvlucht luchtvrachtprijzen lijkt even gestopt

Toch blijft vraag afnemen

De luchtvrachtprijzen in de wereld lijken zich ondanks een slechter aanbod en meer capaciteit langzaam te stabiliseren rond een gemiddeld prijspeil van 2,27 per kilo, zo’n 37% onder het niveau van vorig jaar. Dat meldt de Nederlandse luchrvrachtanalist WorldACD in zijn laatste marktrapport.

Pakketvracht, luchtvracht
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu