Staking bij Cargolux legt de grootste Europese vrachtmaatschappij plat

90% van de vrachtvloot aan de grond

Zeker twaalf vrachtjumbo’s van Cargolux, de grootste vrachtmaatschappij van Europa, bleven donderdag aan de grond staan in de wereld nadat in de ochtenduren een staking voor onbepaalde tijd was uitgebroken onder het grondpersoneel op de thuisbasis Luxemburg. Uit solidariteit hadden de vrachtvliegers geen zin om in de cockpit te stappen en sloten zich min of meer aan bij de acties.

Foto: Croatorum / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Staking bij Cargolux legt de grootste Europese vrachtmaatschappij plat | NT

Staking bij Cargolux legt de grootste Europese vrachtmaatschappij plat

90% van de vrachtvloot aan de grond

Zeker twaalf vrachtjumbo’s van Cargolux, de grootste vrachtmaatschappij van Europa, bleven donderdag aan de grond staan in de wereld nadat in de ochtenduren een staking voor onbepaalde tijd was uitgebroken onder het grondpersoneel op de thuisbasis Luxemburg. Uit solidariteit hadden de vrachtvliegers geen zin om in de cockpit te stappen en sloten zich min of meer aan bij de acties.

Foto: Croatorum / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu