Camera controleert wagons op spooremplacement Moerdijk

Controle wagenlijst

Treinen worden bij aankomst op spooremplacement Moerdijk bekeken door een camera om te controleren op afwijkingen. De proef is een samenwerking tussen ProRail, Havenbedrijf Moerdijk en de lokale goederenvervoerders. Voorheen werd deze controle om de zoveel minuten handmatig door de machinist gedaan.

Smart camera's Moerdijk

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Camera controleert wagons op spooremplacement Moerdijk | NT

Camera controleert wagons op spooremplacement Moerdijk

Controle wagenlijst

Treinen worden bij aankomst op spooremplacement Moerdijk bekeken door een camera om te controleren op afwijkingen. De proef is een samenwerking tussen ProRail, Havenbedrijf Moerdijk en de lokale goederenvervoerders. Voorheen werd deze controle om de zoveel minuten handmatig door de machinist gedaan.

Smart camera's Moerdijk

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu