Verlies Lineas nog rond de 80 miljoen, dit jaar halvering verwacht

Nieuwe strategie

De Belgische spoorvervoerder Lineas is vorig jaar uitgekomen op een verlies van 78 miljoen euro (ebit). In 2023 verwacht het bedrijf het echter een stuk beter te doen met een negatief resultaat van ‘slechts’ 40 miljoen euro. Vanaf volgend jaar moeten er voor het eerst in zes jaar weer zwarte cijfers geschreven worden.

lineas, goederentrein
Foto: Lineas

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Verlies Lineas nog rond de 80 miljoen, dit jaar halvering verwacht | NT

Verlies Lineas nog rond de 80 miljoen, dit jaar halvering verwacht

Nieuwe strategie

De Belgische spoorvervoerder Lineas is vorig jaar uitgekomen op een verlies van 78 miljoen euro (ebit). In 2023 verwacht het bedrijf het echter een stuk beter te doen met een negatief resultaat van ‘slechts’ 40 miljoen euro. Vanaf volgend jaar moeten er voor het eerst in zes jaar weer zwarte cijfers geschreven worden.

lineas, goederentrein
Foto: Lineas

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu