Topman BAe weg

LONDEN – Directievoorzitter Roland Smith van British Aerospace (BAe) neemt met ingang van 7 oktober ontslag. Als reden voor zijn vertrek noemt Smith dat hij een einde wil maken aan de schadelijke speculaties over de toekomst van de onderneming. Smith zal tijdelijk worden opgevolgd door Graham Day, directeur van de BAe-dochter Rover.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Topman BAe weg | NT

Topman BAe weg

LONDEN – Directievoorzitter Roland Smith van British Aerospace (BAe) neemt met ingang van 7 oktober ontslag. Als reden voor zijn vertrek noemt Smith dat hij een einde wil maken aan de schadelijke speculaties over de toekomst van de onderneming. Smith zal tijdelijk worden opgevolgd door Graham Day, directeur van de BAe-dochter Rover.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu