– Autogroupage (met diensten op Scandinavie, Engeland/Ierland, Frankrijk, Spanje/Portugal, Italie, Griekenland, Turkije; vanuit de vestiging Venlo worden Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland bediend);

Containerdienst van en naar het Verre Oosten, de Verenigde Staten en Australie. Dit verkeer vertoont volgens Ziegler ‘een interessante groei’.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

– Autogroupage (met diensten op Scandinavie, Engeland/Ierland, Frankrijk, Spanje/Portugal, Italie, Griekenland, Turkije; vanuit de vestiging Venlo worden Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland bediend); | NT

– Autogroupage (met diensten op Scandinavie, Engeland/Ierland, Frankrijk, Spanje/Portugal, Italie, Griekenland, Turkije; vanuit de vestiging Venlo worden Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland bediend);

Containerdienst van en naar het Verre Oosten, de Verenigde Staten en Australie. Dit verkeer vertoont volgens Ziegler ‘een interessante groei’.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu