Ziegler wil met de nieuwe accommodatie (nog) meer gaan doen aan opslag. Met enkele verladers zijn hierover momenteel gesprekken gaande. De omzet van Ziegler Nederland was vorig jaar zo’n tachtig miljoen gulden, verdeeld over wegvervoer (28 miljoen gulden), zeevracht (44 miljoen) en luchtvracht (acht miljoen gulden).
Tot de klantenkring van de expediteur behoren namen als Econosto in Capelle aan den IJssel (afsluiters), IFF Tilburg (smaak- en reukstoffen), computerfabrikant IBM in Amsterdam, Koni (schokdempers), Philip Morris (fabrikant van sigaretten) en SOS Wereldhandel. Ziegler Nederland maakt deel uit van de internationale Ziegler-organisatie, die met 200 vestigingen wereldwijd tot de middelgrote expeditie-organisaties behoort.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement