Koers KLM loopt verder op

AMSTERDAM – KLM heeft woensdag op de Amsterdamse effectenbeurs de sterke koersstijging van de voorgaande dag voortgezet. De notering trok nog eens veertig cent aan, waardoor de koers in twee dagen tijd fl 1,60 steeg tot fl 32,90. Dat is een stijging van 6%. Overigens is daarmee ook al weer sprake van enige afvlakking , want eerder op de dag stond het fonds op een winst die nog twee kwartjes groter was. Geruchten op de beurs over samenwerking speelden daarbij een rol. De bericht

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Koers KLM loopt verder op | NT

Koers KLM loopt verder op

AMSTERDAM – KLM heeft woensdag op de Amsterdamse effectenbeurs de sterke koersstijging van de voorgaande dag voortgezet. De notering trok nog eens veertig cent aan, waardoor de koers in twee dagen tijd fl 1,60 steeg tot fl 32,90. Dat is een stijging van 6%. Overigens is daarmee ook al weer sprake van enige afvlakking , want eerder op de dag stond het fonds op een winst die nog twee kwartjes groter was. Geruchten op de beurs over samenwerking speelden daarbij een rol. De bericht

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu