KLM koopt deel Plane Handling

ROTTERDAM – De KLM neemt een belang van vijftig procent in Plane Handling. Het Britse bedrijf (honderd werknemers) is een van de grootste afhandelingsbedrijven op Heathrow Airport. Volgens commercieel director G. Powell is de koop een onderdeel van de Europese ontwikkelingsplannen bij de KLM. Een woordvoerder in Amsterdam zwakt dit af en zegt dat het louter gaat om een versterking van de marktpositie in Groot-Brittanie. "Het gaat weliswaar niet om een geisoleerd geval, maar ee

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

KLM koopt deel Plane Handling | NT

KLM koopt deel Plane Handling

ROTTERDAM – De KLM neemt een belang van vijftig procent in Plane Handling. Het Britse bedrijf (honderd werknemers) is een van de grootste afhandelingsbedrijven op Heathrow Airport. Volgens commercieel director G. Powell is de koop een onderdeel van de Europese ontwikkelingsplannen bij de KLM. Een woordvoerder in Amsterdam zwakt dit af en zegt dat het louter gaat om een versterking van de marktpositie in Groot-Brittanie. "Het gaat weliswaar niet om een geisoleerd geval, maar ee

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu