Emery vliegt voor Bowl ’92

LONDEN – Emery Worldwide is door de National Football League van de Verenigde Staten uitgekozen als luchtvrachtvervoerder voor wedstrijden in het kader van de American Bowl ’92 deze maand in Tokyo, Londen en Parijs. Het gaat om het transport van 14 ton aan materiaal van in totaal zes Amerikaanse teams die aan de wedstrijden deelnemen. Emery is verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van het materiaal tussen de zes steden in de Verenigde Staten en Amerika en Japan. Het is voor d

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Emery vliegt voor Bowl ’92 | NT

Emery vliegt voor Bowl ’92

LONDEN – Emery Worldwide is door de National Football League van de Verenigde Staten uitgekozen als luchtvrachtvervoerder voor wedstrijden in het kader van de American Bowl ’92 deze maand in Tokyo, Londen en Parijs. Het gaat om het transport van 14 ton aan materiaal van in totaal zes Amerikaanse teams die aan de wedstrijden deelnemen. Emery is verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van het materiaal tussen de zes steden in de Verenigde Staten en Amerika en Japan. Het is voor d

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen