Lufthansa gaat slag met integrators aan

FRANKFORT – Lufthansa bereidt zich voor op de opbouw van een Paneuropees freighter-netwerk vanaf Frankfurt. Dat netwerk maakt deel uit van een geintegreerde dienstverlening waarmee de maatschappij volgend jaar de rechtstreekse concurrentie wil aangaan met de integrators. Dat heeft bedrijfsleider dr G. Stonner van Lufthansa bekendgemaakt in Frankfort. Hij stelt dat Express Cargo System (XCS), zoals het netwerk gaat heten, wordt doorverkocht aan grootverbruikers, zoals expediteur

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Lufthansa gaat slag met integrators aan | NT

Lufthansa gaat slag met integrators aan

FRANKFORT – Lufthansa bereidt zich voor op de opbouw van een Paneuropees freighter-netwerk vanaf Frankfurt. Dat netwerk maakt deel uit van een geintegreerde dienstverlening waarmee de maatschappij volgend jaar de rechtstreekse concurrentie wil aangaan met de integrators. Dat heeft bedrijfsleider dr G. Stonner van Lufthansa bekendgemaakt in Frankfort. Hij stelt dat Express Cargo System (XCS), zoals het netwerk gaat heten, wordt doorverkocht aan grootverbruikers, zoals expediteur

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding