Informore gaat met regionale EDI-organisaties samenwerken

HILVERSUM – Twee regionale adviesorganisaties voor elektronisch berichtenverkeer gaan nauw samenwerken met Informore, het bedrijf voor exploitatie van EDI-systemen voor verladers. Het betreft Tango in Gelderland en de Noordelijke Telematica Service Organisatie (NSTO) in Noord-Nederland. Informore zinspeelt ook op commerciele samenwerking in andere regio’s van Nederland.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Informore gaat met regionale EDI-organisaties samenwerken | NT

Informore gaat met regionale EDI-organisaties samenwerken

HILVERSUM – Twee regionale adviesorganisaties voor elektronisch berichtenverkeer gaan nauw samenwerken met Informore, het bedrijf voor exploitatie van EDI-systemen voor verladers. Het betreft Tango in Gelderland en de Noordelijke Telematica Service Organisatie (NSTO) in Noord-Nederland. Informore zinspeelt ook op commerciele samenwerking in andere regio’s van Nederland.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen