CMA CGM verdubbelt luchtvrachtvloot na breuk met AF KLM

Op eigen houtje 'mondiaal netwerk'

De Franse rederij CMA CGM trekt zich na de breuk met Air France KLM Cargo in maart van dit  jaar niet terug uit de luchtvrachtmarkt maar gaat vol in de aanval. Zo heeft de Franse rederij de order voor vier A350F’s verdubbeld naar acht stuks om haar klanten straks ‘een mondiaal luchtvrachtnetwerk’ aan te bieden via luchtvrachtdochter CMA CGM Air Cargo.

Vliegtuig van CMA CGM
Foto: Dirk Daniel Mann / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

CMA CGM verdubbelt luchtvrachtvloot na breuk met AF KLM | NT

CMA CGM verdubbelt luchtvrachtvloot na breuk met AF KLM

Op eigen houtje 'mondiaal netwerk'

De Franse rederij CMA CGM trekt zich na de breuk met Air France KLM Cargo in maart van dit  jaar niet terug uit de luchtvrachtmarkt maar gaat vol in de aanval. Zo heeft de Franse rederij de order voor vier A350F’s verdubbeld naar acht stuks om haar klanten straks ‘een mondiaal luchtvrachtnetwerk’ aan te bieden via luchtvrachtdochter CMA CGM Air Cargo.

Vliegtuig van CMA CGM
Foto: Dirk Daniel Mann / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu