Problemen Boeing nu ook bij vrachtorders: 12 airlines wachten op hun B777F’s

Geen motoren beschikbaar

De problemen bij de Amerikaanse vliegtuigfabrikant Boeing stapelen zich op. Na de technische mankementen met de B737’s en Dreamliner blijkt dat de vliegtuigfabrikant uit Seattle over het eerste kwartaal van dit jaar geen enkel nieuw vrachtvliegtuig van het type B777F wist af te leveren. Reden: er zijn geen motoren beschikbaar.

First Class Photography / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Problemen Boeing nu ook bij vrachtorders: 12 airlines wachten op hun B777F’s | NT

Problemen Boeing nu ook bij vrachtorders: 12 airlines wachten op hun B777F’s

Geen motoren beschikbaar

De problemen bij de Amerikaanse vliegtuigfabrikant Boeing stapelen zich op. Na de technische mankementen met de B737’s en Dreamliner blijkt dat de vliegtuigfabrikant uit Seattle over het eerste kwartaal van dit jaar geen enkel nieuw vrachtvliegtuig van het type B777F wist af te leveren. Reden: er zijn geen motoren beschikbaar.

First Class Photography / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu