Jet Link: ‘Beslaglegging heeft geen effect op vluchten Zas’

HOOFDDORP – De vracht- en passage-operaties van Zas Airline of Egypt op Schiphol zullen geen last ondervinden van de beslagleggingsprocedure op tegoeden van de Egyptische maatschappij bij haar gsa Jet Link. Dat zegt directeur K. de Groot van Jet link. De Groot ontkent dat er bij Jet Link nog tegoeden zijn van Zas Airline of Egypt.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Jet Link: ‘Beslaglegging heeft geen effect op vluchten Zas’ | NT

Jet Link: ‘Beslaglegging heeft geen effect op vluchten Zas’

HOOFDDORP – De vracht- en passage-operaties van Zas Airline of Egypt op Schiphol zullen geen last ondervinden van de beslagleggingsprocedure op tegoeden van de Egyptische maatschappij bij haar gsa Jet Link. Dat zegt directeur K. de Groot van Jet link. De Groot ontkent dat er bij Jet Link nog tegoeden zijn van Zas Airline of Egypt.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen