U-FREIGHT BELANGRIJKSTE EXPEDITEUR CHINESE MARKT: ‘Wie zaken doet met China moet de knop omzetten’

Het expediteursbedrijf U-Freight gaat door een joint venture in de Chinese Volksrepubliek als China Express door het leven. Daardoor kan de expediteur snel en doeltreffend handelen op de Chinese markt. Althans voor Chinese begrippen. Als we de zaak met westerse ogen bekijken, gaat alles toch aanmerkelijk trager en bewerkelijker dan bij ons. Toch zit het bedrijf duidelijk in de lift. Over de plussen en minnen van de handel en wandel met China.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

U-FREIGHT BELANGRIJKSTE EXPEDITEUR CHINESE MARKT: ‘Wie zaken doet met China moet de knop omzetten’ | NT

U-FREIGHT BELANGRIJKSTE EXPEDITEUR CHINESE MARKT: ‘Wie zaken doet met China moet de knop omzetten’

Het expediteursbedrijf U-Freight gaat door een joint venture in de Chinese Volksrepubliek als China Express door het leven. Daardoor kan de expediteur snel en doeltreffend handelen op de Chinese markt. Althans voor Chinese begrippen. Als we de zaak met westerse ogen bekijken, gaat alles toch aanmerkelijk trager en bewerkelijker dan bij ons. Toch zit het bedrijf duidelijk in de lift. Over de plussen en minnen van de handel en wandel met China.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu