Winstgroei SAS

STOCKHOLM – De winst voor belasting van SAS is over de eerste negen maanden van dit jaar met 72 procent gestegen naar 510 miljoen gulden. De forse stijging vond plaats ondanks een voorziening van 72 miljoen gulden voor verliezen als gevolg van stakingen, zo heeft SAS vrijdag meegedeeld.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Winstgroei SAS | NT

Winstgroei SAS

STOCKHOLM – De winst voor belasting van SAS is over de eerste negen maanden van dit jaar met 72 procent gestegen naar 510 miljoen gulden. De forse stijging vond plaats ondanks een voorziening van 72 miljoen gulden voor verliezen als gevolg van stakingen, zo heeft SAS vrijdag meegedeeld.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu