Legermateriaal voor Bosnie via haven Antwerpen

ANTWERPEN – Het Amerikaanse leger heeft vrijdag in Antwerpen militair materiaal laten lossen voor de operaties in Bosnie. Zo’n 160 stukken arriveerden met de ‘Advantage’ vanuit Charleston bij Noord Natie. De lading gaat per trein verder. De operatie werd geleid door het US Army Military Traffic Management uit Rotterdam.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Legermateriaal voor Bosnie via haven Antwerpen | NT

Legermateriaal voor Bosnie via haven Antwerpen

ANTWERPEN – Het Amerikaanse leger heeft vrijdag in Antwerpen militair materiaal laten lossen voor de operaties in Bosnie. Zo’n 160 stukken arriveerden met de ‘Advantage’ vanuit Charleston bij Noord Natie. De lading gaat per trein verder. De operatie werd geleid door het US Army Military Traffic Management uit Rotterdam.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement