Legermateriaal voor Bosnie via haven Antwerpen

ANTWERPEN – Het Amerikaanse leger heeft vrijdag in Antwerpen militair materiaal laten lossen voor de operaties in Bosnie. Zo’n 160 stukken arriveerden met de ‘Advantage’ vanuit Charleston bij Noord Natie. De lading gaat per trein verder. De operatie werd geleid door het US Army Military Traffic Management uit Rotterdam.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Legermateriaal voor Bosnie via haven Antwerpen | NT

Legermateriaal voor Bosnie via haven Antwerpen

ANTWERPEN – Het Amerikaanse leger heeft vrijdag in Antwerpen militair materiaal laten lossen voor de operaties in Bosnie. Zo’n 160 stukken arriveerden met de ‘Advantage’ vanuit Charleston bij Noord Natie. De lading gaat per trein verder. De operatie werd geleid door het US Army Military Traffic Management uit Rotterdam.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu