‘Carabella’ nog twee weken in vaargeul

DUISBURG (ANP) – Het duurt nog zeker twee weken voordat de vaargeul in de Rijn bij Xanten weer vrij is. Het Nederlandse vrachtschip ‘Carabella’ zonk daar eind mei en vormt nog steeds een danige belemmering voor de scheepvaart omdat het dwars in de vaargeul ligt.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

‘Carabella’ nog twee weken in vaargeul | NT

‘Carabella’ nog twee weken in vaargeul

DUISBURG (ANP) – Het duurt nog zeker twee weken voordat de vaargeul in de Rijn bij Xanten weer vrij is. Het Nederlandse vrachtschip ‘Carabella’ zonk daar eind mei en vormt nog steeds een danige belemmering voor de scheepvaart omdat het dwars in de vaargeul ligt.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu