Frankrijk biedt perspectieven voor de binnenvaart

De markt in Frankrijk zal voor de binnenvaart op 1 augustus waarschijnlijk weer een stuk verder open gaan, als de graanhandelaren weer hun jaarcontracten afsluiten. De liberalisatie per 1.1.2000 heeft de kaarten opnieuw geschud.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Frankrijk biedt perspectieven voor de binnenvaart | NT

Frankrijk biedt perspectieven voor de binnenvaart

De markt in Frankrijk zal voor de binnenvaart op 1 augustus waarschijnlijk weer een stuk verder open gaan, als de graanhandelaren weer hun jaarcontracten afsluiten. De liberalisatie per 1.1.2000 heeft de kaarten opnieuw geschud.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen