Flowerwings verliest 4,5 miljoen door Catran

Aalsmeer | De Nederlandse luchtvrachtbroker Flowerwings, onderdeel van bloemenhandelaar Sher Holland, heeft een bedrag van 4,5 miljoen euro verloren aan de recente ondergang van de Zwitserse luchtvrachtmaatschappij Catran.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Flowerwings verliest 4,5 miljoen door Catran | NT

Flowerwings verliest 4,5 miljoen door Catran

Aalsmeer | De Nederlandse luchtvrachtbroker Flowerwings, onderdeel van bloemenhandelaar Sher Holland, heeft een bedrag van 4,5 miljoen euro verloren aan de recente ondergang van de Zwitserse luchtvrachtmaatschappij Catran.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding