Samskip koopt Geest

Reykjavik | De IJslandse rederij Samskip neemt Geest North Sea Line over en verdubbelt daardoor de omzet naar 500 miljoen euro. De huidige directie van Geest in Rotterdam zal de leiding nemen over alle shortsea-activiteiten van Samskip en Geest onder het voorzitterschap van Àsbjörn Gíslason van Samskip.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Samskip koopt Geest | NT

Samskip koopt Geest

Reykjavik | De IJslandse rederij Samskip neemt Geest North Sea Line over en verdubbelt daardoor de omzet naar 500 miljoen euro. De huidige directie van Geest in Rotterdam zal de leiding nemen over alle shortsea-activiteiten van Samskip en Geest onder het voorzitterschap van Àsbjörn Gíslason van Samskip.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen