Avient is niet meer

Luchtvracht

Avient, een cargomaatschappij die vanaf Liege Airport op Afrika, vloog, is failliet.

De maatschappij was in Zimbabwe geregistreerd, maar werd gerund vanuit het Verenigd Koninkrijk. Ze laat een totale schuld van meer dan 23,5 miljoen euro achter. Dat hebben de curatoren van het luchtvrachtbedrijf bekendgemaakt.

Hoe groot de financiële schade precies is van het eerder dit jaar failliet verklaarde luchtvaartbedrijf is nog niet geheel duidelijk. Volgens de curatoren heeft de maatschappij sinds het vertrek van de financieel directeur in mei 2012 geen boekhouding meer bijgehouden.

Avient telde in het Verenigd Koninkrijk een verkoopsteam van achttien mensen die inmiddels zijn ontslagen. De maatschappij vloog met DC10F’s van Liege Airport op Afrika.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Avient is niet meer | NT

Avient is niet meer

Luchtvracht

Avient, een cargomaatschappij die vanaf Liege Airport op Afrika, vloog, is failliet.

De maatschappij was in Zimbabwe geregistreerd, maar werd gerund vanuit het Verenigd Koninkrijk. Ze laat een totale schuld van meer dan 23,5 miljoen euro achter. Dat hebben de curatoren van het luchtvrachtbedrijf bekendgemaakt.

Hoe groot de financiële schade precies is van het eerder dit jaar failliet verklaarde luchtvaartbedrijf is nog niet geheel duidelijk. Volgens de curatoren heeft de maatschappij sinds het vertrek van de financieel directeur in mei 2012 geen boekhouding meer bijgehouden.

Avient telde in het Verenigd Koninkrijk een verkoopsteam van achttien mensen die inmiddels zijn ontslagen. De maatschappij vloog met DC10F’s van Liege Airport op Afrika.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement