ProMedia neemt uitgeverij Transport Vakmedia over

Transport & Logistiek en Routiers

ProMedia Group, uitgever van onder meer Nieuwsblad Transport, Schuttevaer, Flows en World Cargo News, heeft Transport Vakmedia overgenomen van Sanders Media. Met deze overname komen de titels Transport & Logistiek en Routiers in handen van de Rotterdamse uitgever.

Links ProMedia-ceo Arie van Dijk en rechts Wouter Sanders van Sanders Media

‘Dit is de vierde overname voor ProMedia dit jaar. Zo versterken wij onze positie in de markt van B2B-vakbladen en blijven we ons inzetten om de markten vooruit te helpen’, aldus Arie van Dijk, CEO van ProMedia Group.

De toevoeging van Transport & Logistiek en Routiers aan het portfolio zal het bereik in de sector wegvervoer aanzienlijk vergroten. Waar Transport & Logistiek zich met name richt op managementniveau, focust Routiers zich vooral op de operationele kant, met name op chauffeurs. De titels blijven zelfstandig en waar nodig zal het redactieteam worden uitgebreid.

ProMedia Group is een multimediabedrijf en uitgever van business-to-business vakbladen in de sectoren transport, logistiek en mobiliteit met inmiddels ruim 120 medewerkers.

ProMedia neemt uitgeverij Transport Vakmedia over | NT

ProMedia neemt uitgeverij Transport Vakmedia over

Transport & Logistiek en Routiers

ProMedia Group, uitgever van onder meer Nieuwsblad Transport, Schuttevaer, Flows en World Cargo News, heeft Transport Vakmedia overgenomen van Sanders Media. Met deze overname komen de titels Transport & Logistiek en Routiers in handen van de Rotterdamse uitgever.

Links ProMedia-ceo Arie van Dijk en rechts Wouter Sanders van Sanders Media

‘Dit is de vierde overname voor ProMedia dit jaar. Zo versterken wij onze positie in de markt van B2B-vakbladen en blijven we ons inzetten om de markten vooruit te helpen’, aldus Arie van Dijk, CEO van ProMedia Group.

De toevoeging van Transport & Logistiek en Routiers aan het portfolio zal het bereik in de sector wegvervoer aanzienlijk vergroten. Waar Transport & Logistiek zich met name richt op managementniveau, focust Routiers zich vooral op de operationele kant, met name op chauffeurs. De titels blijven zelfstandig en waar nodig zal het redactieteam worden uitgebreid.

ProMedia Group is een multimediabedrijf en uitgever van business-to-business vakbladen in de sectoren transport, logistiek en mobiliteit met inmiddels ruim 120 medewerkers.