Rotterdamse Van Brienenoordbrug krijgt opknapbeurt vanaf 2025

onderhoud

De verouderde Van Brienenoordbrug in Rotterdam wordt vanaf 2025 opgeknapt, meldt Rijkswaterstaat. Bij de ingrijpende renovatie wordt de boogbrug in de richting van Dordrecht vervangen door een nieuwe. De oude boogbrug wordt na renovatie weer gebruikt om het exemplaar in de andere richting, naar Den Haag, te vervangen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Rotterdamse Van Brienenoordbrug krijgt opknapbeurt vanaf 2025 | NT

Rotterdamse Van Brienenoordbrug krijgt opknapbeurt vanaf 2025

onderhoud

De verouderde Van Brienenoordbrug in Rotterdam wordt vanaf 2025 opgeknapt, meldt Rijkswaterstaat. Bij de ingrijpende renovatie wordt de boogbrug in de richting van Dordrecht vervangen door een nieuwe. De oude boogbrug wordt na renovatie weer gebruikt om het exemplaar in de andere richting, naar Den Haag, te vervangen.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu