Vattenfall wil grote elektrische waterboiler bouwen in Diemen

Warmte levering

Energieleverancier Vattenfall wil in Diemen een grote elektrische waterboiler bouwen. Die moet duurzame energie gaan leveren aan inwoners van de regio Amsterdam. Het Zweedse bedrijf laat weten dat de vergunningen voor de bouw rond zijn, en dat het definitieve besluit in 2022 wordt genomen. De bouw van de boiler kan dan in 2024 zijn afgerond.

vattenfall

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Vattenfall wil grote elektrische waterboiler bouwen in Diemen | NT

Vattenfall wil grote elektrische waterboiler bouwen in Diemen

Warmte levering

Energieleverancier Vattenfall wil in Diemen een grote elektrische waterboiler bouwen. Die moet duurzame energie gaan leveren aan inwoners van de regio Amsterdam. Het Zweedse bedrijf laat weten dat de vergunningen voor de bouw rond zijn, en dat het definitieve besluit in 2022 wordt genomen. De bouw van de boiler kan dan in 2024 zijn afgerond.

vattenfall

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu