Duitse vrachtbeurs ziet vraag naar spotvervoer toenemen

'Scherpe inzinking niet uitgekomen'

De vraag naar spotvervoer per truck is het afgelopen kwartaal flink toegenomen. ‘De scherpe inzinking op de transportmarkt die velen hadden verwacht, is niet uitgekomen’, schrijft vrachtbeurs Timocom. Tegen de verwachtingen in zag het Duitse platform ruim twee keer zoveel vrachtaanbiedingen op zijn website als een jaar eerder. Ook de prijzen gingen omhoog.

De prijzen stegen bij Timocom met gemiddeld 6,2%. Foto: Vytautas Kielaitis / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Duitse vrachtbeurs ziet vraag naar spotvervoer toenemen | NT

Duitse vrachtbeurs ziet vraag naar spotvervoer toenemen

'Scherpe inzinking niet uitgekomen'

De vraag naar spotvervoer per truck is het afgelopen kwartaal flink toegenomen. ‘De scherpe inzinking op de transportmarkt die velen hadden verwacht, is niet uitgekomen’, schrijft vrachtbeurs Timocom. Tegen de verwachtingen in zag het Duitse platform ruim twee keer zoveel vrachtaanbiedingen op zijn website als een jaar eerder. Ook de prijzen gingen omhoog.

De prijzen stegen bij Timocom met gemiddeld 6,2%. Foto: Vytautas Kielaitis / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu