Boogbrug van 200 meter lang door centrum Rotterdam gevaren

Projectlading

Een boogbrug van tweehonderd meter lang, twintig meter breed en veertig meter hoog is in de nacht van zondag op maandag door het centrum van Rotterdam gevaren. Het object is onderweg naar de Maasvlakte, waar het als tijdelijke brug naast de Suurhoffbrug over de A15 wordt geplaatst.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Boogbrug van 200 meter lang door centrum Rotterdam gevaren | NT

Boogbrug van 200 meter lang door centrum Rotterdam gevaren

Projectlading

Een boogbrug van tweehonderd meter lang, twintig meter breed en veertig meter hoog is in de nacht van zondag op maandag door het centrum van Rotterdam gevaren. Het object is onderweg naar de Maasvlakte, waar het als tijdelijke brug naast de Suurhoffbrug over de A15 wordt geplaatst.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding