DHL opent dertiende CityHub, nu ook in Helmond

10.000 pakketten per dag

DHL eCommerce heeft een nieuwe CityHub in Helmond geopend. Vanuit de Hub worden ruim 10.000 pakketten per dag gesorteerd en bezorgd door 110 medewerkers. DHL bezorgt de pakketten met elektrische auto’s naar Mierlo, Nuenen, Stipthout, Deurne en het oosten van Eindhoven.

Foto: DHL

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

DHL opent dertiende CityHub, nu ook in Helmond | NT

DHL opent dertiende CityHub, nu ook in Helmond

10.000 pakketten per dag

DHL eCommerce heeft een nieuwe CityHub in Helmond geopend. Vanuit de Hub worden ruim 10.000 pakketten per dag gesorteerd en bezorgd door 110 medewerkers. DHL bezorgt de pakketten met elektrische auto’s naar Mierlo, Nuenen, Stipthout, Deurne en het oosten van Eindhoven.

Foto: DHL

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu