Zonder goede infrastructuur staat iedereen straks stil

Commentaar

Je moet het dak repareren als de zon schijnt, luidt een gezegde onder economen. Als het om de Nederlandse infrastructuur gaat, lijkt dat advies allang in de wind geslagen en dreigt een forse verbouwing tijdens een najaarsstorm. Niet voor niets waarschuwt Transport en Logistiek Nederland voor een infarct doordat de Rijksoverheid in de afgelopen jaren steevast bruggen, sluizen en snelwegen heeft verwaarloosd. Net zoals we in de afgelopen relatief vredige decennia fors hebben bezuinigd op Defensie en daar nu opeens de nadelige gevolgen van ondervinden.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Zonder goede infrastructuur staat iedereen straks stil | NT

Zonder goede infrastructuur staat iedereen straks stil

Commentaar

Je moet het dak repareren als de zon schijnt, luidt een gezegde onder economen. Als het om de Nederlandse infrastructuur gaat, lijkt dat advies allang in de wind geslagen en dreigt een forse verbouwing tijdens een najaarsstorm. Niet voor niets waarschuwt Transport en Logistiek Nederland voor een infarct doordat de Rijksoverheid in de afgelopen jaren steevast bruggen, sluizen en snelwegen heeft verwaarloosd. Net zoals we in de afgelopen relatief vredige decennia fors hebben bezuinigd op Defensie en daar nu opeens de nadelige gevolgen van ondervinden.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu