Juich niet te vroeg om einde energiecrisis

Commentaar

Transporteurs die de laatste jaren hebben geïnvesteerd in de aanschaf van lng-trucks en rederijen die dual-fuel lng-schepen hebben besteld, kunnen opgelucht ademhalen. De energiecrisis met absurde prijzen voor lng en aardgas lijkt nu dan toch echt voorbij.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Juich niet te vroeg om einde energiecrisis | NT

Juich niet te vroeg om einde energiecrisis

Commentaar

Transporteurs die de laatste jaren hebben geïnvesteerd in de aanschaf van lng-trucks en rederijen die dual-fuel lng-schepen hebben besteld, kunnen opgelucht ademhalen. De energiecrisis met absurde prijzen voor lng en aardgas lijkt nu dan toch echt voorbij.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen