Breuk AF KLM en CMA CGM was te verwachten

Commentaar

Het verstandshuwelijk tussen de Franse rederij CMA CGM en AF KLM Cargo is na amper negen maanden deze week ontbonden. De Franse-Nederlandse luchtvrachtbedrijf voert ‘strikte regelgeving in belangrijke markten’ op als reden voor de echtscheiding, maar lezers van deze krant konden al eind vorig jaar lezen dat het tussen CMA CGM en Air France KLM niet boterde en de Franse rederij aanstuurde op een breuk.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Breuk AF KLM en CMA CGM was te verwachten | NT

Breuk AF KLM en CMA CGM was te verwachten

Commentaar

Het verstandshuwelijk tussen de Franse rederij CMA CGM en AF KLM Cargo is na amper negen maanden deze week ontbonden. De Franse-Nederlandse luchtvrachtbedrijf voert ‘strikte regelgeving in belangrijke markten’ op als reden voor de echtscheiding, maar lezers van deze krant konden al eind vorig jaar lezen dat het tussen CMA CGM en Air France KLM niet boterde en de Franse rederij aanstuurde op een breuk.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu