Verschil in hoogte trucktol vooral goed voor de fiscus

Commentaar

De wegvervoerder die op diesel rijdt, moet de komende jaren flink zijn portemonnee trekken in Europa met alle fikse tolverhogingen. De vraag is of deze maatregelen de versnelling naar zero-emissie serieus gaan versnellen of dat het slechts een ordinaire belastingverhoging is.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Verschil in hoogte trucktol vooral goed voor de fiscus | NT

Verschil in hoogte trucktol vooral goed voor de fiscus

Commentaar

De wegvervoerder die op diesel rijdt, moet de komende jaren flink zijn portemonnee trekken in Europa met alle fikse tolverhogingen. De vraag is of deze maatregelen de versnelling naar zero-emissie serieus gaan versnellen of dat het slechts een ordinaire belastingverhoging is.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu