Beter ten halve gekeerd met de terugkeerplicht voor trucks

Commentaar

De terugkeerplicht voor trucks hangt aan een zijden draadje. De advocaat-generaal maakt in zijn analyse gehakt van de zwaar bevochten maatregel en stelt dat de ‘return home’ er nooit had mogen komen. Het zou goed zijn als de verplichte terugkeer inderdaad van tafel gaat, maar de volgende stap moet daarna wel zijn dat de lidstaten stoppen met soebatten over de regels en beginnen met gelijke handhaving.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Beter ten halve gekeerd met de terugkeerplicht voor trucks | NT

Beter ten halve gekeerd met de terugkeerplicht voor trucks

Commentaar

De terugkeerplicht voor trucks hangt aan een zijden draadje. De advocaat-generaal maakt in zijn analyse gehakt van de zwaar bevochten maatregel en stelt dat de ‘return home’ er nooit had mogen komen. Het zou goed zijn als de verplichte terugkeer inderdaad van tafel gaat, maar de volgende stap moet daarna wel zijn dat de lidstaten stoppen met soebatten over de regels en beginnen met gelijke handhaving.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu