Blokkeren van wegen valt niet onder het betogingsrecht

Commentaar

De agrarische ondernemers hebben hun ongenoegen over beleid uit Den Haag en Brussel nu wel voldoende kenbaar gemaakt. Via de BBB is deze groep ondernemers oververtegenwoordigd in de Tweede en Eerste Kamer, dus er is alle ruimte om het democratische proces af te wachten. Het duperen van andere sectoren, zoals de transportondernemers, door opnieuw allerlei wegen te blokkeren, is ongepast en onaanvaardbaar.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Blokkeren van wegen valt niet onder het betogingsrecht | NT

Blokkeren van wegen valt niet onder het betogingsrecht

Commentaar

De agrarische ondernemers hebben hun ongenoegen over beleid uit Den Haag en Brussel nu wel voldoende kenbaar gemaakt. Via de BBB is deze groep ondernemers oververtegenwoordigd in de Tweede en Eerste Kamer, dus er is alle ruimte om het democratische proces af te wachten. Het duperen van andere sectoren, zoals de transportondernemers, door opnieuw allerlei wegen te blokkeren, is ongepast en onaanvaardbaar.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen