NIS2 komt eraan: ‘Geen maatregelen nemen is groot bedrijfsrisico’

Invoering richtlijn cyberveiligheid

NIS2 komt eraan, een Europese richtlijn die moet zorgen voor een grotere digitale weerbaarheid van grote bedrijven tegen cybercrime en -aanvallen. Een goede zaak, beaamt iedereen meteen, want niemand wil slachtoffer worden van hackers, ceo-fraude of spoofing. Maar wat betekent NIS2 precies voor je bedrijf? En hoe zorg je dat al je ketenrelaties hun beveiliging op orde hebben? ‘Het is geen rocket science, maar je moet het wel regelen.’

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

NIS2 komt eraan: ‘Geen maatregelen nemen is groot bedrijfsrisico’ | NT

NIS2 komt eraan: ‘Geen maatregelen nemen is groot bedrijfsrisico’

Invoering richtlijn cyberveiligheid

NIS2 komt eraan, een Europese richtlijn die moet zorgen voor een grotere digitale weerbaarheid van grote bedrijven tegen cybercrime en -aanvallen. Een goede zaak, beaamt iedereen meteen, want niemand wil slachtoffer worden van hackers, ceo-fraude of spoofing. Maar wat betekent NIS2 precies voor je bedrijf? En hoe zorg je dat al je ketenrelaties hun beveiliging op orde hebben? ‘Het is geen rocket science, maar je moet het wel regelen.’

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu