Gebruik die dure waterstof eerst voor acute problemen

Commentaar

Wie onlangs op een grote waterstofconferentie in Rotterdam verwachtte te horen dat er grote stappen zijn gezet in de ontwikkeling van de waterstofeconomie, kwam bedrogen uit. Die ontwikkeling hapert: de grote industrie zit nog niet te wachten op de inkoop van dure groene waterstof. En dat terwijl waterstof op andere plekken al wel een warm welkom zou kunnen krijgen: je zou er acute lokale problemen mee kunnen aanpakken zoals de netcongestie.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Gebruik die dure waterstof eerst voor acute problemen | NT

Gebruik die dure waterstof eerst voor acute problemen

Commentaar

Wie onlangs op een grote waterstofconferentie in Rotterdam verwachtte te horen dat er grote stappen zijn gezet in de ontwikkeling van de waterstofeconomie, kwam bedrogen uit. Die ontwikkeling hapert: de grote industrie zit nog niet te wachten op de inkoop van dure groene waterstof. En dat terwijl waterstof op andere plekken al wel een warm welkom zou kunnen krijgen: je zou er acute lokale problemen mee kunnen aanpakken zoals de netcongestie.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu