Resultaat CMA CGM met 30% omlaag: ‘Robuuste prestatie’

Kwartaalcijfers

CMA CGM heeft haar bedrijfsresultaat (ebitda) in het eerste kwartaal met 30% zien dalen in vergelijking met dezelfde periode van een jaar geleden, van 3,4 miljard dollar toen naar 2,4 miljard dollar nu, terwijl de omzet met 7% afnam, van 12,7 naar 11,8 miljard dollar. De Franse transportgroep omschrijft de prestaties ondanks die teruggang als ‘robuust’.

De ebitda van de logistieke activiteiten steeg van 338 naar 361 miljoen dollar. Foto: Skyshark Media / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Resultaat CMA CGM met 30% omlaag: ‘Robuuste prestatie’ | NT

Resultaat CMA CGM met 30% omlaag: ‘Robuuste prestatie’

Kwartaalcijfers

CMA CGM heeft haar bedrijfsresultaat (ebitda) in het eerste kwartaal met 30% zien dalen in vergelijking met dezelfde periode van een jaar geleden, van 3,4 miljard dollar toen naar 2,4 miljard dollar nu, terwijl de omzet met 7% afnam, van 12,7 naar 11,8 miljard dollar. De Franse transportgroep omschrijft de prestaties ondanks die teruggang als ‘robuust’.

De ebitda van de logistieke activiteiten steeg van 338 naar 361 miljoen dollar. Foto: Skyshark Media / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu