Brexit een feit: Conservatieven halen verpletterende overwinning

GET BREXIT DONE

De conservatieve partij in het Verenigd Koninkrijk heeft een verpletterende verkiezingsoverwinning behaald en stevent nu af op een ordelijke uittreding uit de Europese Unie. Die vindt formeel eind januari plaats, maar voorlopig zal er niet heel veel veranderen in de handel tussen het VK en de EU.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Brexit een feit: Conservatieven halen verpletterende overwinning | NT

Brexit een feit: Conservatieven halen verpletterende overwinning

GET BREXIT DONE

De conservatieve partij in het Verenigd Koninkrijk heeft een verpletterende verkiezingsoverwinning behaald en stevent nu af op een ordelijke uittreding uit de Europese Unie. Die vindt formeel eind januari plaats, maar voorlopig zal er niet heel veel veranderen in de handel tussen het VK en de EU.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu