Nieuwe regelgeving voor voedselexport naar China

2022

Vanaf 1 januari 2022 moeten alle overzeese bedrijven die voedsel produceren, verwerken of opslaan officieel geregistreerd zijn bij de General Administration of Customs in China (GACC) om voedselproducten naar China te exporteren.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Nieuwe regelgeving voor voedselexport naar China | NT

Nieuwe regelgeving voor voedselexport naar China

2022

Vanaf 1 januari 2022 moeten alle overzeese bedrijven die voedsel produceren, verwerken of opslaan officieel geregistreerd zijn bij de General Administration of Customs in China (GACC) om voedselproducten naar China te exporteren.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu