CBS: ‘Meeste ongevallen met verzuim in transport en logistiek’

Fysiek zwaar werk

In 2021 had 2,8 procent van de werknemers in transport- en logistieke beroepen, zoals vrachtwagenchauffeurs en bedieners van mobiele machines, een arbeidsongeval gevolgd door verzuim. Gemiddeld voor alle werknemers in heel Nederland lag dit op 1,3 procent. De transportsector voert daarmee de ranglijst aan van beroepen waarin de meeste ongevallen met verzuim plaatsvinden.

Foto: Shutterstock, Gorodenkoff

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

CBS: ‘Meeste ongevallen met verzuim in transport en logistiek’ | NT

CBS: ‘Meeste ongevallen met verzuim in transport en logistiek’

Fysiek zwaar werk

In 2021 had 2,8 procent van de werknemers in transport- en logistieke beroepen, zoals vrachtwagenchauffeurs en bedieners van mobiele machines, een arbeidsongeval gevolgd door verzuim. Gemiddeld voor alle werknemers in heel Nederland lag dit op 1,3 procent. De transportsector voert daarmee de ranglijst aan van beroepen waarin de meeste ongevallen met verzuim plaatsvinden.

Foto: Shutterstock, Gorodenkoff

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu