K+N ziet nettowinst bijna halveren door dalende lucht-en zeevrachtprijzen

Kwartaalcijfers

Kuehne + Nagel (K+N) zag de nettowinst over het eerste kwartaal van het lopende boekjaar met maar liefst 45% afnemen naar 472 miljoen euro op een dalende omzet van 6,8 miljard euro (-37%). Dat blijkt uit de dinsdag gepubliceerde kwartaalcijfers van de Zwitserse expeditiereus.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

K+N ziet nettowinst bijna halveren door dalende lucht-en zeevrachtprijzen | NT

K+N ziet nettowinst bijna halveren door dalende lucht-en zeevrachtprijzen

Kwartaalcijfers

Kuehne + Nagel (K+N) zag de nettowinst over het eerste kwartaal van het lopende boekjaar met maar liefst 45% afnemen naar 472 miljoen euro op een dalende omzet van 6,8 miljard euro (-37%). Dat blijkt uit de dinsdag gepubliceerde kwartaalcijfers van de Zwitserse expeditiereus.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu