Samsung SDS gaat concurrentie aan met digitale expediteurs

Lancering vrachtplatform Cello Square

Samsung SDS, de logistieke tak van de Koreaanse multinational, gaat de concurrentie aan met de wereldwijde digitale expediteurs. Daartoe heeft het Koreaanse concern het platform ‘Cello Square’ gelanceerd. ‘In 2030 moet meer dan de helft van onze omzet vanuit vrachtboekingen voor externe verladers komen. We gaan van zogenaamd ‘cost-center’ naar een divisie die geld verdient’, vertelt Richard van der Linden, European Business Development Manager bij Samsung SDS.

Foto: Samsung SDS

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Samsung SDS gaat concurrentie aan met digitale expediteurs | NT

Samsung SDS gaat concurrentie aan met digitale expediteurs

Lancering vrachtplatform Cello Square

Samsung SDS, de logistieke tak van de Koreaanse multinational, gaat de concurrentie aan met de wereldwijde digitale expediteurs. Daartoe heeft het Koreaanse concern het platform ‘Cello Square’ gelanceerd. ‘In 2030 moet meer dan de helft van onze omzet vanuit vrachtboekingen voor externe verladers komen. We gaan van zogenaamd ‘cost-center’ naar een divisie die geld verdient’, vertelt Richard van der Linden, European Business Development Manager bij Samsung SDS.

Foto: Samsung SDS

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu