Waar moeten we met onze logistieke dozen heen?

Politieke gevolgen gitzwart rapport Rijksadviseur

Met een diepzwart adviesrapport probeerde het College van Rijksadviseurs (CRa) onlangs het bestaansrecht van de logistieke sector onderuit te halen, met verharding van het ‘verdozingsdebat’ tot gevolg. Maar wat betekenen de adviezen in de praktijk? De provincies beloven in hun coalitieakkoorden alvast terughoudendheid met nieuwe vestigingen, terwijl landelijk beleid nog wel even op zich laat wachten.

Beeld: Curve

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Waar moeten we met onze logistieke dozen heen? | NT

Waar moeten we met onze logistieke dozen heen?

Politieke gevolgen gitzwart rapport Rijksadviseur

Met een diepzwart adviesrapport probeerde het College van Rijksadviseurs (CRa) onlangs het bestaansrecht van de logistieke sector onderuit te halen, met verharding van het ‘verdozingsdebat’ tot gevolg. Maar wat betekenen de adviezen in de praktijk? De provincies beloven in hun coalitieakkoorden alvast terughoudendheid met nieuwe vestigingen, terwijl landelijk beleid nog wel even op zich laat wachten.

Beeld: Curve

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu