Distributie coronavaccins start op tweede kerstdag

Logistiek

Tweede kerstdag wordt een werkdag voor transportbedrijven die zijn ingeschakeld voor de distributie van het coronavaccin van Pfizer/BioNTech. Een eerste voorraad van het vaccin wordt zaterdag tegelijkertijd aan 27 Europese landen geleverd. ‘Een historisch moment’, aldus H.Essers, een van de logistieke dienstverleners die in de arm is genomen om de leveringen te verzorgen.

H.Essers trailer, vrachtwagen
Foto: H.Essers

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Distributie coronavaccins start op tweede kerstdag | NT

Distributie coronavaccins start op tweede kerstdag

Logistiek

Tweede kerstdag wordt een werkdag voor transportbedrijven die zijn ingeschakeld voor de distributie van het coronavaccin van Pfizer/BioNTech. Een eerste voorraad van het vaccin wordt zaterdag tegelijkertijd aan 27 Europese landen geleverd. ‘Een historisch moment’, aldus H.Essers, een van de logistieke dienstverleners die in de arm is genomen om de leveringen te verzorgen.

H.Essers trailer, vrachtwagen
Foto: H.Essers

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen