Vracht enig lichtpuntje bij miljardenverlies AF-KLM

jaarcijfers

Met een zestal vrachtvliegtuigen, waarvan een 32 jaar oude vrachtjumbo gerust antiek mag worden genoemd, wist Air France-KLM (AF-KLM) vorig jaar 2,56 miljard euro aan vrachtomzet bijeen te vliegen. Een groei van bijna 20%, en dat bij een afname van de capaciteit met 30%. De vraag is wat de directie wil doen met de kleine vrachtvloot die nu plotseling geld in het laatje brengt na jaren te zijn genegeerd door de focus op de belly-strategie.

Foto: AF KLM

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Vracht enig lichtpuntje bij miljardenverlies AF-KLM | NT

Vracht enig lichtpuntje bij miljardenverlies AF-KLM

jaarcijfers

Met een zestal vrachtvliegtuigen, waarvan een 32 jaar oude vrachtjumbo gerust antiek mag worden genoemd, wist Air France-KLM (AF-KLM) vorig jaar 2,56 miljard euro aan vrachtomzet bijeen te vliegen. Een groei van bijna 20%, en dat bij een afname van de capaciteit met 30%. De vraag is wat de directie wil doen met de kleine vrachtvloot die nu plotseling geld in het laatje brengt na jaren te zijn genegeerd door de focus op de belly-strategie.

Foto: AF KLM

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen