Luchtvrachttarieven koelen af, maar sterke afname niet in zicht

Prijsindex

De explosieve groei in de luchtvrachttarieven van de eerste maanden van dit jaar lijkt even voorbij.  Dat laat tenminste de prijsindex van Baltic Exchange Air Freight Index (BAI) zien over de maand mei. Of bij de verladers echter al de kurk van de fles kan, is nog ongewis. Volgens zakenbank Stifel is er eerder sprake van een kleine adempauze en blijft de opwaartse druk op de tarieven dit jaar en begin 2022 groot. 

Air-Charter_2020_Copyright_cargo-partner, luchtvracht
Foto: Cargo partner

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Luchtvrachttarieven koelen af, maar sterke afname niet in zicht | NT

Luchtvrachttarieven koelen af, maar sterke afname niet in zicht

Prijsindex

De explosieve groei in de luchtvrachttarieven van de eerste maanden van dit jaar lijkt even voorbij.  Dat laat tenminste de prijsindex van Baltic Exchange Air Freight Index (BAI) zien over de maand mei. Of bij de verladers echter al de kurk van de fles kan, is nog ongewis. Volgens zakenbank Stifel is er eerder sprake van een kleine adempauze en blijft de opwaartse druk op de tarieven dit jaar en begin 2022 groot. 

Air-Charter_2020_Copyright_cargo-partner, luchtvracht
Foto: Cargo partner

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu