Schiphol zet mes in papierberg bij exportproces

Digitalisering

Vanaf september van dit jaar gaat Schiphol vaart maken met het afschaffen van de papieren documentatie in het exportproces op de luchthaven. Dan wordt bij alle vrachtafhandelaars op Schiphol het digitaal vooraanmelden van uitgaande lading geintroduceerd.

DNATA, vrachtafhandeling

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Schiphol zet mes in papierberg bij exportproces | NT

Schiphol zet mes in papierberg bij exportproces

Digitalisering

Vanaf september van dit jaar gaat Schiphol vaart maken met het afschaffen van de papieren documentatie in het exportproces op de luchthaven. Dan wordt bij alle vrachtafhandelaars op Schiphol het digitaal vooraanmelden van uitgaande lading geintroduceerd.

DNATA, vrachtafhandeling

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu